Gigi Becali a declarat ieri ca il va saluta public pe varul sau, Ioan Becali, daca acesta va prelua o functie de conducere la Dinamo si daca gruparea din Soseaua Stefan cel Mare va obtine in sezonul viitor performante superioare echipei sale. "Daca o
Gigi Becali a declarat ieri ca il va saluta public pe varul sau, Ioan Becali, daca acesta va prelua o functie de conducere la Dinamo si daca gruparea din Soseaua Stefan cel Mare va obtine in sezonul viitor performante superioare echipei sale. "Daca o sa fie mai puternica Dinamo, inseamna ca el este conducator mai bun, o sa-i strang mana si o sa-i transmit salutari, public: "Salut pe directorul executiv al clubului Dinamo". Cu Plesan a invins el, dar ca sa castige lupta finala trebuie sa vedem daca soldatul Stefan... asta, Plesan, in oastea Dinamo, este mare luptator. Sa vedem daca oastea Dinamo va invinge oastea Stelei, atunci o sa-i transmit salutari lui Giovanni, ca a ales buni luptatori. Sa vedem cum scoate sabia Plesan", a comentat Gigi Becali. Patronul stelist este dispus sa accepte o concurenta pe plan fotbalistic cu un club condus de varul sau, dar isi doreste o lupta fara rautati si atacuri. "Sa-i dea Dumnezeu sanatate si noroc in viata, dar la fotbal sa nu-i dea. Daca o sa fie o concurenta frumoasa, sportiva, este foarte bine, sa nu existe rautati si atacuri. Foarte bine ca a intrat, el ia decizii acolo, iar eu iau aici. Sa vedem atunci lupta, asta a fost de fapt ce mi-am dorit eu, sa ne luptam in materie de fotbal. Cand a fost la Rapid, ne-am luptat, acum iar. Putem sa ne impacam si sa ne luptam in acelasi timp", a spus Gigi Becali, referitor la posibilitatea ca varul sau sa fie numit director executiv la FC Dinamo. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.