Politistii bucuresteni i-au identificat, pe Marcel M., Ionut L., Laura C. si Teodora C., toti cu varste cuprinse intre 21 si 34 de ani, consumatori de droguri, fara ocupatie si cunoscuti cu antecedente penale. Potrivit Directiei Generale de Politie a
Politistii bucuresteni i-au identificat, pe Marcel M., Ionut L., Laura C. si Teodora C., toti cu varste cuprinse intre 21 si 34 de ani, consumatori de droguri, fara ocupatie si cunoscuti cu antecedente penale. Potrivit Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti (DGPMB), oamenii legii au descins intr-o locuinta dupa ce Marcel M. a vandut unui denuntator doua doze de heroina contra sumei de 500.000 lei. In urma perchezitiei efectuate la fata locului au fost descoperite si confiscate 140 de comprimate de metadona, mai multe seringi hipodermice folosite si suma de 3.100.000 lei. Cazul a fost preluat de Directia de Investigare a Infractiunilor de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog - Biroul Teritorial Bucuresti, cei in cauza urmand sa fie cercetati in stare de libertate pentru trafic si consum de droguri, precum si pentru punerea la dispozitie a locuintei pentru consumul ilicit de droguri, luandu-se, totodata, masuri pentru prinderea lui Marcel M.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.