"Miron Cozma minte cu nerusinare. Nu este absolut nimic adevarat in ceea ce spune. Pentru a intelege, va voi povesti un episod al mineriadei. Pe 14 iunie 1990 am primit un telefon de la Dumitru Mazilu si tin foarte bine minte ca a spus: domnule Ticu
"Miron Cozma minte cu nerusinare. Nu este absolut nimic adevarat in ceea ce spune. Pentru a intelege, va voi povesti un episod al mineriadei. Pe 14 iunie 1990 am primit un telefon de la Dumitru Mazilu si tin foarte bine minte ca a spus: domnule Ticu Dumitrescu, minerii sunt la mine dar au o lista si dumneavoastra sunteti printre primele persoane cautate. La sediul Asociatiei ma cautau cu cutitul in mana sa imi ia gatul. Tin sa reamintesc ca sediul Asociatiei a fost devastat in trei randuri de ortacii lui Cozma. Mai mult, au venit chiar dupa mine acasa. Au fost chiar si doi civili care au intrebat femeia de serviciu daca m-a vazut si unde pot fi gasit. Asadar, se poate spune ca domnul Cozma ma cauta cu cutitul in mana. Pentru toate acestea nu Miron Cozma este de vina, adevaratul vinovat este Ion Iliescu. Doar nu au facut minerii lista pe care aparea numele meu. Simplii mineri nici nu ar fi stiut cine sunt." (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.