Activitatea fostului viceprimar al Sectorului 6, Constantin Patica, a starnit un val de nemultumiri si indignari, atat din partea cetatenilor, cat si din partea mai multor membri ai Consiliului Local si ai Organizatiei Partidului Democrat din Sectoru
Activitatea fostului viceprimar al Sectorului 6, Constantin Patica, a starnit un val de nemultumiri si indignari, atat din partea cetatenilor, cat si din partea mai multor membri ai Consiliului Local si ai Organizatiei Partidului Democrat din Sectorul 6. Demisiile in bloc ale acestora si gravele abuzuri ale lui Constantin Patica nu au avut nici un ecou la nivelul Justitiei. Asteptam, astfel, sesizarea organelor de ancheta in acest caz si reglementarea situatiei.
Dupa cum sustin consilierii locali ai Primariei Sectorului 6, intr-o scrisoare deschisa adresata primarului Cristian Poteras, nu mai este un secret modul in care Patica s-a opus nemotivat proiectelor de interes public sau celor de protectie sociala a cetatenilor defavorizati ai sectorului. Astfel, au fost produse grave prejudicii pe care nimeni nu le-a investigat pana acum. De asemenea, fostul viceprimar a blocat, sistematic, activitatea Consiliului Local al Sectorului 6.
Ca sa-i ajutam pe procurorii Parchetului Sectorului 6 in declansarea unei anchete, prezentam, astazi, declaratia unui sofer, in care acesta povesteste cum a transportat diverse produse agricole la proprietatea lui Patica, din Otopeni, fara ca fostul viceprimar sa plateasca vreun ban.
"Subsemnatul Ionescu Marian, conducator auto la SC 94 IELFA CONSTRUCT SRL, am efectuat, in perioada 2003-2004, mai multe curse de transport cu produse agricole si nutreturi furajere din diferite localitati Tutucaia, Falticeni, Drobeta Turnu Severin precum si curse de transport materiale de constructii Bucuresti. Mentionez ca toate produsele de transport, produsele agricole, nutreturile furajere, precum si materialele de constructii nu au fost achitate si am avut ca destinatie proprietatea domnului Patica Constantin, din Otopeni.
In zilele de 15-16 noiembrie 2004, in deplasarea pe care am efectuat-o la Drobeta Turnu Severin, am fost insotit de domnul Marinescu Darius, in prezent, angajat al Primariei Sector 6, care in permanenta ma dirija pana la destinatie. Cand am ajuns la destinatie, impreuna cu tatal sau, am incarcat 1000 kilograme de porumb si 1000 kilograme de grau, pe care le-am transportat la proprietatea domnului Patica Constantin, din Otopeni", se arata in scrisoarea lui Marian Ionescu.
Al doilea pagubit
Marian Ionescu nu este, insa, singurul "pagubit" de fostul vice al Primariei Sectorului 6. Si Dumitru Badea i-a transportat marfa lui Constantin Patica, fara ca acesta sa-i achite cursele. "In cursul anului 2003, am efectuat mai multe curse de transport materiale de constructii achizitionate de la diverse magazine din Bucuresti si avand destinatia proprietatea lui Constantin Patica, din Otopeni. Declar ca materialele de constructii, cat si cursele de transport nu au fost achitate de Patica Constantin. In data de 08.03.2004, am efectuat o cursa de la Calarasi cu transport fan pentru hrana animalelor, destinatia fiind Otopeni, la proprietatea lui Constantin Patica. Mentionez ca nici aceasta cursa nu mi-a fost achitata de acesta, spune si Dumitru Badea. (L.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.