Senatorul PSD Vasile Ion, tatal lui Marie-Jeanne, a declarat ca o contributie la eliberarea lui Florence Aubenas au avut-o si cei trei ziaristi romani. "Cred ca o mica contributie au avut-o si cei trei ziaristi romani. Daca analizam cu buna credinta
Senatorul PSD Vasile Ion, tatal lui Marie-Jeanne, a declarat ca o contributie la eliberarea lui Florence Aubenas au avut-o si cei trei ziaristi romani. "Cred ca o mica contributie au avut-o si cei trei ziaristi romani. Daca analizam cu buna credinta lucrurile, o prima informatie despre rapitori a adus-o Marie-Jeanne", a precizat, citat de Rompres, Vasile Ion. Senatorul a mai spus ca presa romaneasca ar trebui sa procedeze la fel ca cea din Franta si sa nu se intereseze de conditiile in care au fost eliberati jurnalistii. El a adaugat ca nu poate sa ofere mai multe detalii, intrucat mai exista si alte persoane rapite.
Parlamentarul a mai precizat ca fiica sa i-a spus ca, in curand, se va intalni cu Florence si vor face impreuna o Liga a Ostaticilor din Irak care va reuni si alte persoane aflate in aceeasi situatie. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.