Sorin Miscoci a inceput demersurile pentru a se constitui parte civila in dosarul de terorism in care sunt cercetati Omar Hayssam si Mohammad Munaf. Actele urmeaza sa fie incheiate saptamana viitoare si tot atunci Sorin Miscoci va stabili si care est
Sorin Miscoci a inceput demersurile pentru a se constitui parte civila in dosarul de terorism in care sunt cercetati Omar Hayssam si Mohammad Munaf. Actele urmeaza sa fie incheiate saptamana viitoare si tot atunci Sorin Miscoci va stabili si care este suma pe care o va cere in instanta, drept daune. Si Marie-Jeanne Ion are in vedere posibilitatea de a se constitui parte civila in acest dosar, dar nu a inceput demersurile in acest sens. Ea a declarat ca nu a luat inca o decizie in acest sens, dar ca este posibil sa o faca. Jurnalista a mai precizat ca nu a luat inca legatura cu nici un avocat care sa o reprezinte in aceasta cauza. Intrebat daca se va constitui parte civila in procesul rapirii sale, Ovidiu Ohanesian preciza, acum trei zile, ca inca nu a apucat sa analizeze atent aceasta problema. "Vreau sa ma asigur de anumite lucruri inainte de a lua aceasta decizie si vreau, in primul rand, sa verific personal implicarea lui Munaf. Abia dupa ce voi lamuri cateva aspecte legate de eventuala participare a lui Munaf voi lua o decizie in acest sens", spunea Ohanesian. (A.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.