Noua campioana a Romaniei, care se va decide astazi intre Steaua si Dinamo, va juca in turul doi preliminar al UEFA Champions League, in urma deciziei de ieri a forului european, aceea de a permite lui Liverpool sa joace in aceasta competitie. Desi a
Noua campioana a Romaniei, care se va decide astazi intre Steaua si Dinamo, va juca in turul doi preliminar al UEFA Champions League, in urma deciziei de ieri a forului european, aceea de a permite lui Liverpool sa joace in aceasta competitie. Desi a ocupat locul cinci in campionatul Angliei, pozitie care nu-i permitea participarea in competitie, Liverpool a primit acceptul de a-si apara trofeul castigat la Istanbul, dar nu primeste "protectia de tara". Astfel, campioana Europei va juca inca din primul tur preliminar. Decizia a influentat si participarea in Cupa UEFA, astfel incat una dintre cele doua echipe romanesti va juca in turul doi preliminar, iar cealalta va evolua in primul tur preliminar. Romania beneficiaza astfel de faptul ca Liverpool, care era calificata pentru Cupa UEFA, nu va fi inlocuita de o alta formatie in Anglia in aceasta competitie Daca Steaua va castiga campionatul, Dinamo, fiind castigatoarea Cupei Romaniei, va evolua in turul doi preliminar al Cupei UEFA, in timp ce ocupanta locului trei in Divizia A va juca in primul. In cazul in care campionatul va fi castigat de Dinamo, Steaua va juca in turul doi preliminar al Cupei UEFA, iar FC Farul, finalista Cupei Romaniei, va juca in primul. Initial, toate echipele romanesti urmau sa inceapa competitiile europene in primul tur preliminar. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.