Conducerea liberala le-a interzis parlamentarilor PNL sa faca deplasari in tara sau in strainatate, in zilele de 14 iunie, cand Guvernul isi va asuma raspunderea, 20 iunie, cand opozitia ar putea depune motiunea de cenzura si 22 iunie, cand documentu
Conducerea liberala le-a interzis parlamentarilor PNL sa faca deplasari in tara sau in strainatate, in zilele de 14 iunie, cand Guvernul isi va asuma raspunderea, 20 iunie, cand opozitia ar putea depune motiunea de cenzura si 22 iunie, cand documentul va fi dezbatut in sedinta comuna, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa purtatorul de cuvant al PNL, deputatul Eugen Nicolaescu. El a explicat ca interdictia a fost stabilita de Biroul Permanent Central al PNL "in scopul organizarii in bune conditii a actiunii de angajare a raspunderii, inclusiv a celorlalte activitati care deriva din aceasta". In opinia lui Nicolaescu, obligarea parlamentarilor liberali sa participe la sedintele Parlamentului demonstreaza ca "se acorda importanta cuvenita celui mai important act politic din aceasta sesiune parlamentara". Deputatul liberal a mai spus ca angajarea raspunderii arata determinarea Executivului pentru a realiza programul de guvernare si pentru a indeplini programul de actiuni convenit cu UE. Decizia conducerii PNL a inregistrat deja o exceptie, respectiv deputatul Cristian Adomnitei, care va pleca in acea perioada cu o bursa in strainatate. (A.H.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.