Principalul finantator al FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ieri ca prin posibila instalare a lui Gica Hagi in functia de antrenor al echipei "ros-albastre" nu intentioneaza sa se impace cu verii sai, Victor si Ioan Becali, informeaza Raio Info Pro.
Principalul finantator al FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ieri ca prin posibila instalare a lui Gica Hagi in functia de antrenor al echipei "ros-albastre" nu intentioneaza sa se impace cu verii sai, Victor si Ioan Becali, informeaza Raio Info Pro. "Neaparat trebuie sa ma impac cu verii mei? Nu sunt atat de disperat sa ma impac cu verii mei. M-ar ajuta pe mine cu ceva? Nu au cu ce sa ma ajute ei", a spus presedintele FC Steaua. Gigi Becali a precizat ca a discutat "in mare" cu Hagi despre preluarea postului de antrenor din sezonul viitor, negocierile finale urmand sa se desfasoare dupa partida cu "Poli" Timisoara, programata sambata in ultima etapa a Diviziei A. Boss-ul din Ghencea a precizat ca, daca va accepta sa vina la Steaua, Hagi va fi cel mai bine platit antrenor din Divizia A, urmand sa aiba un salariu dublu decat al oricarui alt tehnician din Romania, dar nu mai mult. "Eu chiar i-am spus: "Gica, te vad la televizor ca stai numai printre straini, de ce? Pentru bani, pentru meserie?", si el mi-a zis: "Da, Gigi, vreau si eu sa ma retrag acasa". Eu am sa platesc dublu decat castiga orice antrenor in Romania, atata pot. Mai mult nu, pentru ca periclitez situatia financiara a familiei mele", a afirmat Gigi Becali. In cazul in care va accepta functia de antrenor la Steaua, Hagi va avea libertate totala la echipa, in comparatie cu fostul tehnician, italianul Walter Zenga. "Nu vreau sa ma mai cert iar cu el. El o sa ia echipa, sa se ocupe, sa faca ce vrea el cu ea. Eu o sa ma mai duc doar la meci. E problema lui Hagi ce o sa faca la Steaua", a explicat Gigi Becali.
Ramane doar cu 1% din Steaua
Gigi Becali a mai spus ieri ca va renunta la 99% dintre actiunile pe care le detine la FC Steaua. "M-am hotarat. Acum vine notarul si eu o sa raman cu 1%. O sa cesionez actiunile pe care o sa le cumpere nepotii mei. O sa ma duc doar la meci, nici nu o sa mai fiu patron la FC Steaua. O sa fiu presedinte onorific, nu o sa mai fiu nici presedintele Consiliului de Administratie. O sa gasesc cel mai bun avocat, pe care o sa-l platesc ca sa apere interesele Stelei si care sa fie si presedintele Consiliului de Administratie", a spus Becali. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.