Selectionerul Romaniei, Victor Piturca, a declarat ieri, dupa antrenamentul oficial, ca echipa nationala se afla intr-un proces de reconstructie, nu de intinerire. "In echipa nationala vor fi multe noutati la meciul cu Armenia. Cei care vor intra pe
Selectionerul Romaniei, Victor Piturca, a declarat ieri, dupa antrenamentul oficial, ca echipa nationala se afla intr-un proces de reconstructie, nu de intinerire. "In echipa nationala vor fi multe noutati la meciul cu Armenia. Cei care vor intra pe teren trebuie sa demonstreze ca merita sa faca parte din echipa. Reprezentativa Romaniei se afla intr-un proces de reconstructie, nu de intinerire", a spus Piturca, adaugand ca, daca este nevoie, ii va ceda lui Florin Marin anumiti jucatori pentru echipa de tineret. Rugat sa comenteze posibila retragere din echipa nationala a mijlocasului stelist Dorinel Munteanu, Piturca a precizat: "Nu discut despre retragerea lui Dorinel, este un jucator de care am nevoie in continuare". Selectionerul nu a dorit sa discute despre declaratiile facute la adresa sa de administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, si de antrenorul lui Sahtar Donetk, Mircea Lucescu. Cei doi au acuzat selectia facuta de Piturca pentru "dubla" cu Olanda si Armenia, Dinu criticandu-l si pentru prestatia "tricolorilor" la Rotterdam. Piturca a renuntat la conferinta de presa propriu-zisa de la finalul antrenamentului oficial, vorbind cu reprezentantii presei pe teren, in spatele unei porti. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.