Ioan Potoroc - care s-a prezentat anchetatorilor drept consilier al deputatului Viorel Gheorghiu, cand a fost prins cu o persoana ce avea sapte kilograme de droguri - a fost achitat de Tribunalul Bucuresti, care-l judeca pentru trafic international d
Ioan Potoroc - care s-a prezentat anchetatorilor drept consilier al deputatului Viorel Gheorghiu, cand a fost prins cu o persoana ce avea sapte kilograme de droguri - a fost achitat de Tribunalul Bucuresti, care-l judeca pentru trafic international de droguri, pe motiv ca fapta nu exista. In acelasi dosar, instanta l-a condamnat la 16 ani de detentie pe Regep Ramadan - care era impreuna cu Potoroc si avea asupra lui valiza cu cele sapte kilograme de droguri in momentul in care au intervenit anchetatorii. Ramadan venise la Bucuresti cu o cursa de la Madrid, drogurile fiindu-i furnizate de persoane pe care ulterior le-a denuntat ca facand parte dintr-o retea internationala de droguri. Sentinta nu este definitiva, putand fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti. Regep Ramadan a facut deja apel impotriva acestei decizii.
Ioan Potoroc a fost arestat in luna iunie a anului trecut, alaturi de cetateanul romano-american Regep Ramadan, pentru introducerea in Romania a sapte kilograme de cocaina, in valoare de peste 700.000 de dolari. Potoroc a fost eliberat din inchisoare in cursul lunii trecute. In 5 iunie 2004, anchetatorii l-au prins pe Ramadan Regep, pe aeroportul "Henri Coanda", dupa ce a introdus in tara sapte kilograme de cocaina. Barbatul a venit in Romania de la Caracas, prin Madrid.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.