Prezenta lui Mutu la Juventus si in sezonul urmator pare a deveni o certitudine dupa ce mai multi oficiali ai clubului piemontez si-au exprimat neincrederea cu privere la un posibil schimb intre "Briliant" si vedeta Romei, Antonio Cassano. Luciano Mo
Prezenta lui Mutu la Juventus si in sezonul urmator pare a deveni o certitudine dupa ce mai multi oficiali ai clubului piemontez si-au exprimat neincrederea cu privere la un posibil schimb intre "Briliant" si vedeta Romei, Antonio Cassano. Luciano Moggi, directorul general al "Batranei Doamne", a fost primul care a anuntat ca nu este dispus sa satisfaca pretentiile exagerate ale clubului capitolin si sa-l cedeze pe atacantul roman contra lui Cassano.
Dupa declaratia oficialului torinez, ieri a venit randul lui Alessandro Moggi, nimeni altul decat fiul lui Luciano si seful firmei de impresariat GEA World, sa contrazica un transfer al lui Mutu la Roma.
"Nu cred ca Mutu va fi transferat la Roma, si daca se va intampla asa, nu voi obosi spunand ca gresesc. Mi se pare absurd sa ma gandesc ca va fi cedat, cand nu a apucat practic sa joace la Juventus", a declarat Moggi jr. Dupa ce in timpul scandalului cu Chelsea a intrerupt contractul de impresariat cu firma Becali &Popescu, Mutu este reprezentat de GEA World si l-a convins si pe Cosmin Contra sa semneze cu firma italiana. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.