Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca organizeaza in perioada 6-17 iunie 2005 actiunea de inscriere in banca de date a solicitantilor de locuri de munca in strainatate. Incepand cu ora 09.00, la sediul Oficiului, str. Valter Maracineanu, nr. 1-3, s
Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca organizeaza in perioada 6-17 iunie 2005 actiunea de inscriere in banca de date a solicitantilor de locuri de munca in strainatate. Incepand cu ora 09.00, la sediul Oficiului, str. Valter Maracineanu, nr. 1-3, sect. 1, Bucuresti sunt asteptate persoanele care pot dovedi ca au vechime pe cartea de munca in perioada imediat anterioara anului 2005. Barbatii sunt asteptati pentru ocupatiile: drujbist si fasonator mecanic in domeniul forestier daca au varsta intre 20 si 40 de ani, cu vechime de minim 1 an. Daca au varsta intre 20 si 45 de ani si vechime minim 2 ani pot veni pentru ocupatiile: fierar betonist; dulgher; tamplar; zidar. De asemenea, se cauta si sudori aragon si CO2 (varsta maxim 45 de ani si minim 3 ani vechime). Pentru a fi angajati ca electromecanic trebuie sa dovedeasca o vechime de minim 4 ani, o varsta maxima de 35 de ani si experineta in intretinerea mecanica a platformelor industriale, cunostinte de electricitate, structuri metalice, sudura cu fir continuu si cu electrozi. De asemenea, barbatii cu varsta de maximum 45 de ani si o vechime de 5 ani pot solicita un loc de munca: tinichigiu-vopsitor auto autobuze si camioane; mecanic autobuze si camioane; mecanic utilaj greu (mecanic excavatoare, macarale, buldozere, etc); mecanic hidraulic; electromecanic autobuze si camioane; electrician in constructii; electrician inalta si joasa tensiune; electrician intretinere; instalator aer conditionat; frigotehnist; cazangiusofer tir international. Barbatii si femeile cu varsta intre 20-40 ani, minim 2 ani vechime, sunt asteptati pentru urmatoarele ocupatii: macelar-transator; bucatar; ospatar.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.