Domnului Traian Basescu, presedinte al Romaniei
Inalta magistratura, pe care o detineti, va incumba obligatii multiple. Ca atare, timpul dumneavoastra fiind foarte limitat, voi fi succint.
In aceasta ordine de idei, trebuie sa va marturis
Domnului Traian Basescu, presedinte al Romaniei
Inalta magistratura, pe care o detineti, va incumba obligatii multiple. Ca atare, timpul dumneavoastra fiind foarte limitat, voi fi succint.
In aceasta ordine de idei, trebuie sa va marturisesc ca, din campania electorala pe care ati sustinut-o, am retinut doua aspecte elocvente:
1 - In randez-vous-ul cu Adrian Nastase ati recunoscut ca poporul roman este blestemat, datorita faptului ca "tot doi comunisti" candideaza la fotoliul suprem, atunci cand cel mai indreptatit ar fi altcineva.
Cine, altcineva?
Domnule Basescu, ati grait, cred, cel mai mare adevar din viata dumneavoastra.
Intr-adevar, niciunul din cei doi candidati nu ave ce cauta in aceasta disputa, in schimb, oricare dintre acei adevarati Romani, fara vopsea rosie - culoarea sangelui, cu care comunistii au "colorat" Romania, care au luptat, dupa 1944, impotriva diavolului rosu, ar fi binemeritat aceasta inalta functie.
De ce?
Ei au reprezentat Constiinta si Onoarea Nationala, pentru care au murit in munti, in lagare, in inchisorile comuniste (Pitesti, Aiud, Gherla, Jilava, Sighet, Targsor, Fagaras etc.) in mine, la Canalul Mortii, iar multi altii au murit in chinuri si schingiuiri, in fata carora imaginatia este saraca.
Toate aceste faradelegi, care au martirizat o tara intreaga, s-au comis sub directa dirijare a Partidului Criminal Roman, a carui vocatie asasina a fost fara egal in istorie (Inchizitia a fost doar o gluma). Tot ce a fost elita trebuia, conform dispozitiilor NKVD-ului, ucis, iar gunoaiele puse sa conduca. Exemplu: marele criminal Gheorghe Gheorghiu-Dej, urmat cu sarg de Ceausescu.
Dar slugoii care stateau cu spinarile prea plecate, asteptand ordine pentru a-si demonstra atasamentul pentru "marea cauza", n-aveau nici o vina? In schimb "marii vinovati" erau cei ce s-au opus, initial, rusilor, dusmanii nostri de-o istorie, iar, mai tarziu, servitorilor lor.
2 - Domnule Basescu, v-am vazut plangand, a propos de starea delicata de sanatate a domnului Stolojan, ati plans la Muzeul Holocaustului din Washington, dar cand veti plange pentru mortii nostri, ucisi de "glorioasa" Securitate?
Evreii isi onoreaza mortii, dar, noi romanii, cand vom avea un muzeu al Holocaustului Rosu, pentru a ne inchina in memoria celor ce nu mai sunt, datorita comunistilor?
Tot israelienii ii urmaresc, dupa 60 de ani, pe ucigasii lor si-i pedepsesc. Noi ii avem alaturi pe criminalii care ne-au distrus pana si fibra morala, lafaindu-se in averi furate altora, beneficiind de functii si toate dupa ce-au jefuit Natiunea Romana.
Ce face Justitia?
Se impune, asadar, de urgenta, procesul comunismului si al comunistilor vinovati de atatea nelegiuiri. Totodata, se impune construirea "Muzeului Holocaustului Rosu" si a monumentului, care vor cinsti memoria luptatorilor anti-comunisti. Sper sa rupeti cu trecutul dumneavoastra, prin ceea ce veti realiza si sa fiti la inaltimea celor care au fost condamnati in "Lotul comandorilor din Marina Regala Romana": ing. Panait, ing. Ionescu, c-dor Dimancea, c-dor Drimba, c-dor Costin, c-dor Condeescu etc., pilde de comportament impecabil, ca adevarati ofiteri ai Romaniei.
Pe atunci (1948), eu fiind student, am impartit cu acestia priciul de la Reduit 5 - Jilava.
Se stie, noi aveam cultul mortilor, iar comunistii aveau moartea cultilor.
In incheiere, sa ne inchinam fruntile in amintirea tuturor romanilor cazuti in lupta cu fiara rosie.
Doamne, apara Romania!


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.