Ziarul ZIUA a facut ieri o vizita Prea Fericitului Parinte Teoctist, Patriarhul Romaniei, in Dealul Patriarhiei, de Sfantul Mucenic Justin Martirul si Filosoful. Directorul ZIUA, Sorin Rosca Stanescu, i-a facut cadou Parintelui Patriarh mai multe vol
Ziarul ZIUA a facut ieri o vizita Prea Fericitului Parinte Teoctist, Patriarhul Romaniei, in Dealul Patriarhiei, de Sfantul Mucenic Justin Martirul si Filosoful. Directorul ZIUA, Sorin Rosca Stanescu, i-a facut cadou Parintelui Patriarh mai multe volume publicate la Editura ZIUA, inclusiv ultima aparitie, cartea "Ostaticii", PF Teoctist apreciind evolutia pozitiva a cazului ziaristilor rapiti si amintind de slujbele si rugaciunile speciale tinute in timpul rapirii acestora, la cererea colegilor din presa. Prea Fericitul a daruit ziarului ZIUA mai multe cadouri crestinesti, printre care si impresionanta reeditare a Bibliei de la 1688, o reusita a sa personala, pe care Sorin Rosca Stanescu a declarat ca o va pune intr-un spatiu special in cadrul redactiei. Subiectele abordate in cadrul discutiilor, prelungite la doua ore, au cuprins toate problematicile zilelor de azi, de la noua amplasare a Catedralei Neamului la renasterea Romaniei. Intai Statatorul Bisericii stramosesti a apreciat activitatea si proiectele ziarului ZIUA, iar redactorii prezenti i-au urat Prea Fericitului la Multi Ani intru carmuirea dreptcredinciosilor romani. (V. RONCEA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.