Helmond Sport, echipa la care este legitimat romanul Ovidiu Stanga, are mari sanse sa promoveze in prima divizie olandeza de fotbal, ocupand locul 1 in Grupa B a barajului de promovare. In etapa a 3-a a acestui turneu, Helmond a invins cu scorul de 5
Helmond Sport, echipa la care este legitimat romanul Ovidiu Stanga, are mari sanse sa promoveze in prima divizie olandeza de fotbal, ocupand locul 1 in Grupa B a barajului de promovare. In etapa a 3-a a acestui turneu, Helmond a invins cu scorul de 5-0 pe FC Zwolle, patru goluri fiind marcate de bulgarul Ivan Tvetkov si unul de Patrick Hobbelen. Stanga a jucat ultimele 18 minute ale meciului (a intrat in minutul 72 in locul lui Bochem). In clasamentul grupei B, din care prima clasata va evolua sezonul viitor in Eredivisie, conduce Helmond Sport - 7p, urmata de Sparta Rotterdam - 6p, De Graafschap - 4p si Zwolle - 0p. Helmond mai are de jucat cu Zwolle si De Graafschap (ambele in deplasare) si cu Sparta (acasa). Helmond a terminat sezonul pe locul 6 in liga a doua. In grupa A pentru promovare conduce Volendam, cu 7p. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.