Notarii au preferat ieri sa amane incheierea de contracte de vanzare cumparare de case. "Pentru ca nu s-a stiut ce norme trebuie aplicate in cazul instrainarii proprietatilor imobiliare, notarii nu au eliberat astfel de acte astazi (n.r. ieri), urman
Notarii au preferat ieri sa amane incheierea de contracte de vanzare cumparare de case. "Pentru ca nu s-a stiut ce norme trebuie aplicate in cazul instrainarii proprietatilor imobiliare, notarii nu au eliberat astfel de acte astazi (n.r. ieri), urmand ca de maine (n.r. astazi) activitatea sa revina la normal", ne-a declarat Aurelian Popa, purtartor de cuvant al Uniunii Nationale a Notarilor Publici din Romania. El a precizat ca notarii au decis sa nu lucreze pentru a nu incalca legea, in conditiile in care, potrivit Ordonantei 24, notarul public era obligat sa incaseze si sa vireze impozitul pe tranzactii imobiliare la buget, dar nu existau norme care sa explice cum trebuie aplicate acest proceduri. (M.C.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.