Transavia Alba Iulia, societate pe actiuni cu capital privat romanesc avand ca obiect de activitate principal cresterea pasarilor a inregistrat dublarea volumului vanzarilor pe primul trimestru al anului 2005, in comparatie cu aceeasi perioada a anul
Transavia Alba Iulia, societate pe actiuni cu capital privat romanesc avand ca obiect de activitate principal cresterea pasarilor a inregistrat dublarea volumului vanzarilor pe primul trimestru al anului 2005, in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut, se precizeaza intr-un comunicat al companiei. Sporirea vanzarilor se datoreaza punerii in functiune a "celui mai mare si modern abator de carne de pasare din Romania". Productia de carne de pasare livrata catre piata a fost de peste 5000 tone in primul trimestru al anului 2005, comparativ cu o cantitate de 2250 tone in aceeasi perioada a anului trecut. "Aceasta crestere este rezultatul unui amplu proces de investitii, de peste 12 milioane de Euro, realizat in perioada 2003 - 2004, pentru construirea si tehnologizarea abatorului de carne de pasare si pentru integrarea fluxului de productie", se mentioneaza in comunicat. Productia se realizeaza in conformitate cu standardele internationale in domeniu, avand certificarea Sistemului de Management al Calitatii si Sistemul de Management al Securitatii Produsului Alimentar. In prezent, Transavia are o capacitate de crestere de 1.700.000 pui pe serie in 6,5 serii pe an, astfel realizandu-se anual aproximativ 25.000 tone carne viu. Compania realizeaza 80 tone de carne de pui pe zi, capacitatea totala de productie a abatorului fiind de 50.000 tone pe an. Pentru anul 2005, Transavia estimeaza o crestere de 100% a cifrei de afaceri. (M.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.