Nationala de tineret a Romaniei s-a reunit tot ieri, la Casa Fotbalului, pentru meciurile cu Olanda (vineri, la Rotterdam) si Armenia (miercurea viitoare, la Navodari). Din pozitia de lider al grupei, selectionerul Florin Marin a apreciat ca aceasta
Nationala de tineret a Romaniei s-a reunit tot ieri, la Casa Fotbalului, pentru meciurile cu Olanda (vineri, la Rotterdam) si Armenia (miercurea viitoare, la Navodari). Din pozitia de lider al grupei, selectionerul Florin Marin a apreciat ca aceasta "dubla" este decisiva pentru calificarea la CE din 2006. "Meciul din Olanda are o importanta majora. Trebuie sa jucam exact, bine organizat, sa nu comitem erori, pentru ca Olanda stie sa profite de orice greseala. Dupa partidele cu Olanda si Armenia, putem vorbi in proportie foarte mare despre calificare sau nu", a spus antrenorul echipei de tineret. Marin a declarat ca are nevoie de jucatori motivati si ambitiosi si ca mizeaza pe multi debutanti, care i-au inlocuit pe fotbalistii promovati de Piturca la nationala mare. Florin Marin a precizat ca nu poate conta pentru aceasta actiune pe Ciupe, Keseru, Vasilache, toti accidentati, si pe M. Constantin, suspendat pentru trei etape. Chiar daca au fost convocati, Radu Marginean si Andrei Prepelita sunt suspendati pentru meciul cu Olanda. In ciuda acestor absente, "Flocea" a ales sa nu convoace mai multi jucatori in forma din campionat, printre ei aflandu-se Surdu, Burdujan sau I. Stancu. "Surdu a facut parte din lot, cred in el si ma bazez in continuare pe serviciile sale. Acum am preferat alti jucatori. Rapidistii Stancu, Burdujan si Grigore nu au fost convocati din aceleasi considerente. Este decizia mea si imi asum responsabilitatea asupra acestui lot, in care am incredere", a spus Marin, care se va baza la aceste doua meciuri pe atacantii Andrei Cristea, Marica, Chiacu si Curelea. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.