SPANIA, Primera Division, etapa a 38-a (ultima) * GICA CRAIOVEANU a marcat un gol pentru Getafe in meciul pe care echipa sa l-a terminat la egalitate, scor 2-2, in deplasare, cu Atletico Madrid. Craioveanu a fost titular, a inscris in minutul 55 (a f
SPANIA, Primera Division, etapa a 38-a (ultima) * GICA CRAIOVEANU a marcat un gol pentru Getafe in meciul pe care echipa sa l-a terminat la egalitate, scor 2-2, in deplasare, cu Atletico Madrid. Craioveanu a fost titular, a inscris in minutul 55 (a facut 2-1 pentru Getafe) si a fost schimbat in minutul 57 de Asen. Getafe a terminat campionatul pe locul 13.
SPANIA, Segunda Division, etapa a 39-a * BOGDAN MARA a fost titular pentru Polideportivo Ejido, 1-0 acasa cu CF Elche. Mara a fost schimbat in minutul 81 de Sabino * LAURENTIU ROSU a intrat in minutul 58 pentru Recreativo Huelva, 0-0 acasa cu Eibar. Rosu l-a inlocuit pe Galvan * COSTEL GALCA a lipsit de la Almeria, 2-1 in deplasare cu Gimnastic de Tarragona.
ELVETIA, Super League, etapa a 36-a (ultima) * MIHAI TARARACHE a fost integralist pentru FC Zurich, 2-0 acasa cu Aarau. De la gazde au lipsit IULIAN FILIPESCU si ADRIAN ILIE. FC Zurich a terminat campionatul pe locul 5. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.