BALAMUC. Ajunsi peste noapte titulari ai ""Stiintei"" din postura de componenti ai satelitului din Divizia C sau de jucatori la grupele de juniori, nici actualii fotbalisti din Banie nu stiu unde vor evolua din sezonul viitor. Mult-mediatizata trecer
BALAMUC. Ajunsi peste noapte titulari ai ""Stiintei"" din postura de componenti ai satelitului din Divizia C sau de jucatori la grupele de juniori, nici actualii fotbalisti din Banie nu stiu unde vor evolua din sezonul viitor. Mult-mediatizata trecere a echipei in proprietatea lui Adrian Mititelu intarzie sa se materializeze, prilej pentru ca Dinel Staicu sa fi demarat deja operatiunile de falimentare a societatii care finanta clubul. Astfel, in stilul sau caracteristic, se pare ca patronul craiovenilor a mutat deja insemnele clubului si palmaresul pe o alta firma, urmand sa rezilieze si contractele actualilor componenti ai Universitatii. Ca fapt divers, Gangioveanu, unul dintre cei care s-au aflat pe gazon la meciul cu Dinamo, a debutat in Divizia A la varsta de 15 ani si 7 luni. (Dragos Stoica)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.