CHINA, China League, etapa a 11-a * SABIN ILIE a marcat golul lui Changchun Yatai, 1-1 in deplasare cu Guangzhou Rizhiquan. Ilie a deschis scorul in minutul 62. Sabin, care nu mai marcase de patru etape, a ajuns la 12 reusite in liga secunda chineza,
CHINA, China League, etapa a 11-a * SABIN ILIE a marcat golul lui Changchun Yatai, 1-1 in deplasare cu Guangzhou Rizhiquan. Ilie a deschis scorul in minutul 62. Sabin, care nu mai marcase de patru etape, a ajuns la 12 reusite in liga secunda chineza, fiind lider detasat in clasamentul golgeterilor.
UCRAINA, UPL, etapa a 28-a * IULIAN DANITA a fost integralist pentru Metalist Harkov, 1-0 acasa cu Vorskla Poltava * DANIEL FLOREA a fost integralist pentru Metalurg Zaporoje, 0-1 in deplasare cu Arsenal Kiev.
FRANTA, Ligue 1, etapa a 38-a (ultima) * FLORIN BRATU (rezerva) si CLAUDIU KESERU (accidentat) au lipsit de la FC Nantes, 1-0 acasa cu Metz. FC Nantes a terminat pe locul 17 (ultimul care asigura prezenta in prima liga)
* Rennes, echipa antrenata de LADISLAU BÖLÖNI, a pierdut in deplasare, scor 0-1 cu Paris SG. Rennes a terminat pe locul 4 si va juca in Cupa UEFA.
FRANTA, Ligue 2, etapa a 38-a (ultima) * BOGDAN HRISCU n-a fost convocat in lotul lui Brest, 0-1 in deplasare cu Nancy. Brest a terminat pe locul 7.
ITALIA, Serie B, etapa a 40-a * PAUL CODREA a fost integralist pentru AC Torino, 1-1 in deplasare cu Ternana * BOGDAN PATRSACU a jucat toate minutele pentru Piacenza, 0-1 in deplasare cu Crotone.
ELVETIA, Challange League, etapa a 34-a (ultima) * Yverdon, echipa antrenata de RADU NUNWEILLER, a castigat acasa, scor 4-1 cu Juventus Zürich. Yverdon a terminat pe primul loc si a promovat in Super League * ADRIAN PIT a reusit o "dubla" pentru AC Bellinzona, 2-1 in deplasare cu FC Will. Pit a fost titular, a marcat in minutele 5 si 76, fiind schimbat de Perri in minutul 82. De la Bellinzona a lipsit CRISTIAN IANU.
TURCIA, Super Lig, etapa a 34-a (ultima) * Galatasaray Istanbul, echipa antrenata de GICA HAGI, a invins acasa, scor 4-0 cu Denizlispor. Galatasaray a terminat pe locul 3 si va juca in Cupa UEFA * DANIEL PANCU a fost integralist pentru Besiktas Istanbul, 2-2 in deplasare cu Sebatspor. Besiktas a terminat pe locul 4 si va juca in Cupa UEFA.
OLANDA, play-off, etapa a 2-a * OVIDIU STANGA a intrat in minutul 65 pentru Helmond Sport, 1-1 acasa cu De Graafschap. Stanga l-a inlocuit pe Bochem.
SPANIA, Segunda Division, etapa a 39-a * CATALIN MUNTEANU, accidentat, a lipsit de la Real Murcia, 1-1 acasa cu Xerez.
SUA, MLS, Eastern Conference, etapa a 9-a
* ALEX ZOTINCA a fost titular pentru Kansas City Wizards, 1-0 acasa cu San Jose Earthquakes. Zotinca a fost schimbat la pauza de Jewsbury, autorul golului din minutul 59.
CROATIA, HNL, play-off, etapa a 10-a * DUMITRU MITU a fost integralist pentru NK Rijeka, 3-3 acasa cu Inter Zapesic. Rijeka a terminat pe locul 4, dar va juca in Cupa UEFA (a castigat Cupa Croatiei).
BULGARIA, A grupa, etapa a 30-a * Litex Loveci, echipa la care este legitimat EUGEN TRICA, a remizat acasa, scor 1-1 cu Beroe Stara Zagora. Litex a terminat pe locul 4.
RUSIA, Premier Liga, etapa a 10-a * FLORIN SOAVA a intrat in minutul 69 pentru Spartak Moscova, 3-1 in deplasare cu Krilia Sovetov. Soava l-a schimbat pe Kalinicenko. Pentru Spartak, ADRIAN IENCSI a fost rezerva * Erik Lincar a fost titular pentru Amkar Perm, 2-2 in deplasare cu Terek Groznii. Lincar a fost schimbat in minutul 80 de Bahtin
* CRISTIAN TUDOR a fost titular pentru Alania Vladikavkaz, 0-0 acasa cu Rostov. Tudor a fost schimbat la pauza de Burduli. De la Alania a lipsit IULIAN TAMES * CRISTIAN DANCIA a fost titular pentru Torpedo Moscova, 0-0 acasa cu Sinik. Dancia a fost schimbat de Budilin in minutul 65. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.