Dupa ce a luat, o data cu venirea lui Netoiu, mai mult de o echipa Craiovei, Dinamo este gata sa legitimeze a doua legiune olteneasca. Plesan si Moti s-au antrenat deja cu Dinamo, iar Guso, Daouda si I. Iordache sunt pe drum. Insa nu acesta este moti
Dupa ce a luat, o data cu venirea lui Netoiu, mai mult de o echipa Craiovei, Dinamo este gata sa legitimeze a doua legiune olteneasca. Plesan si Moti s-au antrenat deja cu Dinamo, iar Guso, Daouda si I. Iordache sunt pe drum. Insa nu acesta este motivul pentru care Dinamo va juca astazi un meci de antrenament cu Universitatea. Cu titularii scosi din lot si fara antrenor (Eugen Neagoe, numit in locul lui Bondrea, nu are voie sa stea pe banca tehnica!), Craiova vine in "Groapa" cu o echipa de necunoscuti (n-ar fi exclus ca unii dintre acestia sa ajunga, peste cativa ani, la Dinamo!). Cei care vor infrunta "cainii" provin de la juniori si de la Univ. Craiova II (Divizia C). Lotul oltenilor este format din portarii Banica (21 de ani) si Vulpescu (20 de ani), fundasii Cojocaru (20 de ani), Feleaga (23 de ani), Badaluta (foto) (26 de ani), G. Florea (20 de ani), Curteanu (22 de ani), Varlan (17 ani), mijlocasii Gangioveanu (16 ani), Dananae (20 de ani), Lazarovic (22 de ani), Suciu (21 de ani), Cl. Tudor (20 de ani), Ticlea (21 de ani), Stavaru (18 ani), A. Roman (19 ani) si atacantii Stoianof (20 de ani), Bucur (21 de ani), N. Oprea (20 de ani), Ungureanu (25 de ani) si Patrascu (16 ani)! (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.