Politistii antidrog au depistat, in campusul studentesc Grozavesti din Capitala, cinci tineri - intre care doi cetateni macedoneni - care vindeau stupefiante unor consumatori pe care ii contactau prin intermediul internetului. Inspectoratul General a
Politistii antidrog au depistat, in campusul studentesc Grozavesti din Capitala, cinci tineri - intre care doi cetateni macedoneni - care vindeau stupefiante unor consumatori pe care ii contactau prin intermediul internetului. Inspectoratul General al Politiei Romane a anuntat ca brasoveanca Lucica D., bucurestenii Elena T. si Daniel C., precum si macedonenii Goran D. si Gjorgi M. au fost prinsi in timp ce vindeau hasis si ecstasy.
Anchetatorii au stabilit ca Gjorgi M. primea drogurile din afara tarii - prin intermediari care urmeaza sa fie identificati - si i le plasa lui Goran D. Acesta apela la ceilalti trei tineri, care gaseau cumparatori prin intermediul internetului, drogurile fiind vandute cu 450.000 de lei un comprimat de ecstasy si cu 500.000 de lei gramul de hasis.
Atat asupra traficantilor, cat si in locuintele acestora, politistii au gasit 972 de grame de canabis, 456 de comprimate de ecstasy cu logo-ul "Mitsubishi", 3,2 grame de hasis si sapte milioane de lei, bani proveniti din vanzarea drogurilor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.