Cand ai numai doi ani, asteptarea Reginei poate fi uneori o treaba extrem de plictisitoare. Micuta Brynn Noble a fugit de langa parintii ei pe aleea pe unde urma sa iasa de la slujba religioasa de duminica Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii. Se
Cand ai numai doi ani, asteptarea Reginei poate fi uneori o treaba extrem de plictisitoare. Micuta Brynn Noble a fugit de langa parintii ei pe aleea pe unde urma sa iasa de la slujba religioasa de duminica Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii. Serviciul religios a avut loc intr-un oras din Canada, unde Regina efectueaza o vizita. In momentul in care suverana si-a facut aparitia, insotita de prima femeie episcop a Bisericii anglicane, Rt Rev Victoria Matthews (Episcop de Edmonton), micuta s-a intins pe jos, provocand rasetele multimii. Regina a fost nevoita sa-si devieze traseul cu cativa pasi in timp ce printul consort Philip radea cu lacrimi. Neimpresionata in nici un fel de aparitia Reginei, micuta a continuat sa se tavaleasca la picioarele Reginei pana cand parintii au ajuns la ea si au putut s-o ia de acolo. "I-am explicat pe cine asteptam si i-am dat o floare pe care sa i-o ofere Suveranei. Ea a fost insa de cu totul alta parere. A trecut prin multime si pur si simplu s-a asezat pe jos. Regina mi s-a parut extrem de amuzata de acest incident", a povestit mama fetitei pentru cotidianul britanic "Daily Telegraph". (C.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.