O veste socanta a facut in aceasta saptamana inconjurul lumii. Faimoasa cantareata de origine australiana Kylie Minogue a fost diagnosticata cu cancer la san. Ea si-a anulat turneul pe care urma sa-l inceapa chiar in tara ei natala, alegand sa se con

O veste socanta a facut in aceasta saptamana inconjurul lumii. Faimoasa cantareata de origine australiana Kylie Minogue a fost diagnosticata cu cancer la san. Ea si-a anulat turneul pe care urma sa-l inceapa chiar in tara ei natala, alegand sa se concentreze asupra bataliei cu teribila maladie. Cu o avere estimata la 20 milioane de euro si declarata "cel mai bine vandut artist australian din toate timpurile", Kylie marturisea anul trecut ca nu a avut mari tragedii in viata, ci doar nepotriviri tragice, cu referire la lunga lista a iubirilor ei neimplinite. Pornita din suburbiile orasului Melbourne, micuta australianca - masoara doar 1,54 m inaltime - are de dat acum lupta vietii ei.



Inceputurile carierei

Kylie Ann Minogue a facut primele vocalize catre lume la 28 mai 1968, la Spitalul Bethlehem din Melbourne. Mai tarziu, va compensa inaltimea de doar 1,54 m cu picioarele superbe, posteriorul invidiat si buzele generoase, care au facut din ea un sex-simbol al muzicii mondiale. Rolul Charlene dintr-un serial tv, "The Neighbours", o va propulsa printre tinerele sperante artistice australiene. intr-un spectacol, Kylie alege sa cante o varianta a unui succes din anii '60, "The Locomotion". Caseta ajunge la o casa de discuri, Mushroom Records, ce intuieste potentialul adolescentei cu par blond si buclat. in 1987, primul disc-single al ei, intitulat chiar "The Locomotion", ajunge numarul 1 in Australia, iar in 1988, primul album, "Kylie", o propulseaza printre vedetele muzicii.

Barbatii din viata ei

* Ajunsa vedeta mondiala, Kylie era gata sa lase in urma adolescenta si imaginea de pustoaica frumusica, dar comuna, ca si idila cu JASON DONOVAN . Acesta ii fusese coleg de serial in "Neighbours", inregistrand apoi, alaturi de ea, unul din marile succese de inceput ale lui Kylie, romantica melodie "Especially For You".

* inceputul anilor '90 aduce cu sine transformarea ei intr-o diva sexy, cu aparitii senzuale si misterioase in acelasi timp. in viata ei intra si unul din cele mai importante personaje, MICHAEL HUTCHENCE, solistul trupei INXS. "Sa o corup pe Kylie a fost cea mai mare pasiune a mea", a spus el mai tarziu. Trei ani a durat relatia lor, trei ani la sfarsitul carora Kylie avea sa fie devastata de aflarea unui crud adevar: Michael traia o relatie paralela cu modelul danez Helena Christensen. A zburat la New York, intr-o ultima incercare de a-si salva marea iubire, a tipat, a plans si... l-a pierdut pe cel care, in 1997, s-a sinucis la 37 de ani.

* De aici incolo, viata personala a artistei va fi o continua cautare, nu atat a barbatului ideal, cat a celui care sa-i confere siguranta si perspectiva unei familii adevarate. Kylie traieste mai multe relatii pasagere, cu muzicianul Lenny Kravitz , modelul Zane O'Donnell, actorii Pauly Shore si Rupert Penry-Jones, milionarul Tim Jefferies - care avea sa fie la un pas de casatorie, mai tarziu, cu supermodelul Claudia Schiffer - si cu fotograful francez Stephane Sednaoui , alaturi de care "rezista" vreme de doi ani.

* Pana la urma, alesul pare a se fi ivit in persoana modelului James Gooding, cu sapte ani mai tanar decat vedeta muzicii pop. Pune din nou tot sufletul in relatie, dar n-are noroc... in 2002, el ii marturiseste, senin, ca o insala, ba chiar ii cere "binecuvantarea" pentru a-si continua escapadele. Mai tarziu, Gooding va da detalii picante ziarelor britanice, pe bani grei, despre relatia lui cu Kylie.



Angelina Jolie n-a reusit s-o desparta de Olivier Martinez

2002, il intalneste pe actorul francez Olivier Martinez (medalion dreapta). E iar indragostita si vorbeste de casnicie, familie, copii - "vor fi cel mai bun lucru din viata mea". Nimereste peste un barbat cu o adevarata fobie fata de obligatii si complicatii, placut insa si de alte femei. ii da un ultimatum atunci cand el inca pastra legatura cu fosta iubita, actrita Juliette Binoche, zboara de urgenta - ca in "zilele bune" - in Canada, cand aude zvonuri privind o posibila idila intre Olivier si partenera din filmul "Talking Lives", periculoasa Angelina Jolie (medalion stanga), pleaca plangand din camera de hotel cand ziarele publica poze cu acesta si o alta partenera dintr-un alt film. Relatia a rezistat insa, iar cei doi se aflau acum in Australia pentru o mica vacanta, inaintea turneului "Showgirl" al cantaretei, cand vestea bolii a cazut ca un trasnet. Tratamentul ce va trebui urmat ar putea sa o salveze pe Kylie, dar sa-i rapeasca sansa de a avea copii. Visul ei...


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.