Vineri seara, dupa o zi de repetitii, Luminita si Sistem au fost invitati de delegatia ucraineana la petrecerea organizata la un club din Kiev. Romanii au ales insa sa petreaca altfel ultima noapte inainte de marea finala. Luminita a preferat sa se o
Vineri seara, dupa o zi de repetitii, Luminita si Sistem au fost invitati de delegatia ucraineana la petrecerea organizata la un club din Kiev. Romanii au ales insa sa petreaca altfel ultima noapte inainte de marea finala. Luminita a preferat sa se odihneasca pentru marea incercare a finalei, iar trupa lui Zoli a onorat petrecerea celor de la Zdob & Zdub. "Au fost foarte draguti cu noi, asa ca am vrut sa participam la petrecerea lor", a spus Zoli. Nonconformista cum este, formatia din Moldova i-a adus iarasi pe scena pe bunica si bunicul lor, care au incins atmosfera pana spre dimineata. Mai mult, pentru ca-i invitase personal pe baietii de la Sistem la party, Roman de la Zdob & Zdub a salutat in trei limbi cand s-a urcat pe scena: rusa, engleza si romana.
Pentru ca anul acesta Eurovisionul "implineste" varsta de 50 de ani, organizatorii au pregatit pentru castigatoare un trofeu cu totul special . E vorba de o emblema scita veche, facuta din aur pur, ce cantareste 500 de grame. Emblema e insemnata si cu simbolul acestei editii a Eurovisionului, o feriga. Organizatorii spun ca premiul simbolizeaza universul muzical, unde Eurovisionul e in centrul a 39 de planete, adica tarile participante la concurs.
* Finala s-a desfasurat dupa inchiderea primei editii a ziarului nostru.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.