Basescu a precizat, duminica seara, ca un avion Hercules al Ministerului Apararii Nationale a plecat duminica, la ora 16.30, spre Bagdad, urmand sa aterizeze in Irak in jurul orei 21.00 (ora Romaniei). Seful statului a precizat ca, din ratiuni de se
Basescu a precizat, duminica seara, ca un avion Hercules al Ministerului Apararii Nationale a plecat duminica, la ora 16.30, spre Bagdad, urmand sa aterizeze in Irak in jurul orei 21.00 (ora Romaniei).
Seful statului a precizat ca, din ratiuni de securitate, a luat decizia ca transferul ziaristilor de la sediul Ambasadei Romaniei la Bagdad catre aeroport sa nu se faca pe timp de noapte. Luni, paza lor va fi asigurata de o brigada antitero.
Basescu a mai precizat ca eliberarea jurnalistilor romani a urmat unei operatiuni ""suta la suta"" a serviciilor secrete romanesti.
Traian Basescu a mai aratat ca, pentru a-i elibera pe ostatici, ""statul roman nu si-a negociat politica externa, prezenta si viitoare"" si nici nu a platit rascumparare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.