Ion Vasile: ""Abia asteptam sa ii imbratisam acasa pe pamant romanesc; atunci bucuria va fi deplina"" ""Abia asteptam sa-i imbratisam acasa, pe pamant romanesc. Atunci bucuria va fi deplina"", aceasta a fost reactia tatalui lui Marie Jeann Ion

Ion Vasile: ""Abia asteptam sa ii imbratisam acasa pe pamant romanesc; atunci bucuria va fi deplina""

""Abia asteptam sa-i imbratisam acasa, pe pamant romanesc. Atunci bucuria va fi deplina"", aceasta a fost reactia tatalui lui Marie Jeann Ion, senatorul Ion Vasile, la aflarea vestii ca fiica sa a fost eliberata.
""Am un sentiment pe care nu pot sa il explic; parca ni s-a pus la loc ceva care lipsea fizic"", a adaugat Ion Vasile.

Elena Miscoci: ""Dumnezeu l-a ajutat sa scape; am scapat din cosmarul asta""

""Dumnezeu l-a ajutat sa scape; am scapat din cosmarul asta"", aceasta a fost reactia mamei lui Sorin Miscoci, Elena Miscoci, la aflarea vestii ca fiul ei a fost eliberat.
""Sunt fericita. Nu imi pot stapani inca emotiile si lacrimile de bucurie. Am scapat dintr-un cosmar care nu se mai termina. Am avut incredere pana in ultimul moment in dl presedinte Basescu si ii multumesc ca a facut tot ce s-a putut ca sa ni-i aduca acasa"", a spus Elena Miscoci.
Mama lui Sorin a spus ca de acum inainte isi va aprecia fiul mai mult: ""Cand o sa il vad nu stiu ce o sa ii spun, insa cu siguranta o sa il apreciez mult mai mult si o sa tin la el mai mult"".
Familia Miscoci a tinut sa ii multumeasca in mod deosebit presedintelui Traian Basescu si comunitatii arabe pentru eliberarea fiului ei, precum si presei romane si postului arab de televiziune Al Jazeera.

Andreea Costiuc: ""In sufletul meu am stiut tot timpul ca se va termina cu bine""

""In sufletul meu am stiut tot timpul ca se va termina cu bine. Ma bucur ca nu mi-a fost inselata increderea in autoritati. Nici nu stiu ce sa spun de atata fericire"", a declarat duminica, printre lacrimi, logodnica lui Sorin Miscoci, Andreea Costiuc, la aflarea vestii ca iubitul sau a fost eliberat.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.