Maria Alina Ion, Bucuresti: "Mama mea are dureri cumplite la membrele superioare".

Aceste dureri sunt probabil manifestarile clinice ale unei afectiuni a structurilor nervoase si/ sau vasculare de la acest nivel. Va recomand sa consultati
Maria Alina Ion, Bucuresti: "Mama mea are dureri cumplite la membrele superioare".

Aceste dureri sunt probabil manifestarile clinice ale unei afectiuni a structurilor nervoase si/ sau vasculare de la acest nivel. Va recomand sa consultati un medic specialist de chirurgie plastica. Aceasta, in urma unei evaluari clinice, paraclinice si a investigatiilor electrice, va putea stabili diagnosticul exact si va va trata corespunzator.

Ramona, Vaslui: "Sunt casatorita de patru ani. Voi fi si eu mama?".

Sterilitatea poate avea mai multe componente, atat organice cat si psihologice. in cazul dv. ati facut mai multe consulturi, ati urmat tratamente variate. Ceea ce ati omis este un control de specialitate al sotului dv. Exista posibilitatea ca el sa aiba disfunctionalitati care impiedica procreatia. Va mai recomand sa priviti aceasta problema mai detasat, pentru ca stresul determinat de dorinta arzatoare, neimplinita inca, de a avea un copil cat mai repede, poate determina o inhibitie psihica si mai accentuata.

Georgiana David, Bucuresti: "La 34 de ani, imi apar cosuri pe fata, pe frunte, spate".

Acneea poate aparea la toate varstele. Chiar daca nu ati avut cosuri in adolescenta nu inseamna ca ati "scapat" de ele pentru tot restul vietii. Un consult ginecologic - pentru a decela anumite afectiuni care se pot insoti de acnee - reprezinta primul pas. Exista preparate hormonale care va pot echilibra din acest punct de vedere si, in cateva luni, e foarte posibil sa scapati de acnee. Foarte util e si un consult dermatologic si unul endocrinologic. Pentru "sechelele" care apar dupa acnee, de tipul cicatricelor depresive sau cheloide, se recomanda peelingurile chimice prin care sunt indepartate straturile superficiale ale pielii. Aceste peelinguri sunt indicate dupa ce s-a stins perioada acuta a acneei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.