Premierul Calin Popescu Tariceanu (foto), insotit de ministrul administratiei si internelor, Vasile Blaga si de cel al transporturilor, Gheorghe Dobre, au vizitat ieri zonele afectate de inundatii si alunecari de teren din judetul Buzau. Ei au ajuns
Premierul Calin Popescu Tariceanu (foto), insotit de ministrul administratiei si internelor, Vasile Blaga si de cel al transporturilor, Gheorghe Dobre, au vizitat ieri zonele afectate de inundatii si alunecari de teren din judetul Buzau. Ei au ajuns in cursul diminetii la Buzau, unde au condus o sedinta a comisiei judetene pentru situatii de urgenta, apoi au vizitat podul de pontoane de la Maracineni si zona Nehoiu. Vineri seara, aflat inca la Timisoara, premierul a declarat ca "Romania nu poate face fata unei situatii de urgenta", in conditiile in care inspectoratele judetene sau nationale nu dispun de echipamentele necesare.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.