Calculatorul portabil folosit de presedintele de onoare al PPRM, Corneliu Vadim Tudor, a disparut din seiful aflat in biroul acestuia de la Senat. Vadim Tudor spune ca seful lui de cabinet, Vladimir Farserotu, avea cheia de la seif si ca acesta este
Calculatorul portabil folosit de presedintele de onoare al PPRM, Corneliu Vadim Tudor, a disparut din seiful aflat in biroul acestuia de la Senat. Vadim Tudor spune ca seful lui de cabinet, Vladimir Farserotu, avea cheia de la seif si ca acesta este cel care a sesizat, joi dimineata, disparitia laptopului. "Deocamdata, eu nu acuz pe nimeni si nu fac nici o speculatie, dar ma intreb de ce hotul nu a furat si telefonul mobil, icoana de argint pe care o am de la Vatican si cele peste 100 de medalii ce se aflau la vedere", a declarat Corneliu Vadim Tudor. Acesta a mai spus ca in cabinetul sau s-a intrat cu cheie potrivita, iar seiful a fost deschis la fel. "Cooperam cu organele de ancheta in elucidarea acestei situatii", a spus Nicolae Dobre, purtator de cuvant al SPP.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.