De o saptamana incoace, clubul Steaua are grija ca romanii sa nu se planga de monotonie in lumea fotbalului. Nu e vorba neaparat de performante sportive. Pumni, impacari spectaculoase si "grele" din punct de vedere financiar, antrenorul Zenga demis.

De o saptamana incoace, clubul Steaua are grija ca romanii sa nu se planga de monotonie in lumea fotbalului. Nu e vorba neaparat de performante sportive. Pumni, impacari spectaculoase si "grele" din punct de vedere financiar, antrenorul Zenga demis. Se pare ca in "goana" dupa un nou antrenor, Gigi Becali ar fi pus ochii pe nimeni altul decat Gica Hagi. Cititorii Libertatii nu prea vad cu ochi buni aceasta alegere.



"Ar fi bine pentru Steaua"

Petre Marian, 43 de ani, ofiter: "Ar fi bine pentru Steaua daca Gheorghe Hagi ar veni pe post de antrenor. Pe de alta parte insa, pentru el n-ar fi chiar atat de bine, ar fi un pas inapoi in cariera. Cariera lui s-ar implini mult mai bine in strainatate, acolo se face adevarata performanta".

"Hagi tine cu turcii"

Titu Raslaranu, 55 de ani, pensionar: "Am auzit ceva, ca Gigi Becali s-a hotarat sa-l cheme pe Giga Hagi la Steaua. Nu sunt de acord. Hagi tine cu turcii, mai bine sa ramana la ei acolo. stiti cine trebuie sa vina la echipa asta ca s-o puna pe picioare? Lacatus, dom'le, e cel mai bun".

"Sa ramana in Turcia"

Victor Mocanu, 35 de ani, vanzator: "Hagi e in Turcia si dupa mine ar trebui sa ramana acolo. Nu e potrivit sa vina sa antreneze la Steaua, nu cred ca ar trebui sa accepte. Daca ar fi dupa mine, solutia cea mai buna e Lacatus. El e o legenda si toata lumea l-ar respecta, n-ar mai fi probleme".

"E bun, dar nu la Steaua"

Vasile Stanica, 70 de ani, pensionar: "Gheorghe Hagi pe post de antrenor la Steaua? E bun Gica, a fost un mare jucator, se descurca si in Turcia ca antrenor, dar nu cred ca e ceea ce trebuie pentru Steaua. Eu l-as vedea pe Piturca, ar fi interesant, dar e la nationala, nu cred ca vine".

"Nu prea are scoala"

Andrei Ion, 62 de ani, instalator: "inainte sa aduca un antrenor nou, ar trebui sa se schimbe toata conducerea, ca acolo e buba. Sa vina vechea garda, sa faca treaba. De Hagi, ce sa zic? Nu prea are scoala ca sa fie antrenor, ma-ntelegeti... Sa-l aduca pe Dan Petrescu, zic eu".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.