""Este o veste extraordinar de buna, e ca si cum s-a nascut a doua oara, sper sa fie adevarata in sensul ca am ajuns sa nu mai cred nimic pana nu vad negru pe alb, pana nu-i vad acasa. Totusi, din toate informatiile de la autoritati, se pare ca este
""Este o veste extraordinar de buna, e ca si cum s-a nascut a doua oara, sper sa fie adevarata in sensul ca am ajuns sa nu mai cred nimic pana nu vad negru pe alb, pana nu-i vad acasa. Totusi, din toate informatiile de la autoritati, se pare ca este adevarat. E o bucurie imensa pentru care ne-am rugat in cele 53 de zile de cand Marie-Jeanne, Sorin si Ovidiu au fost rapiti, rugaciuni pe care se pare ca cineva le-a auzit. Vestea am primit-o de la administratia prezidentiala in jurul orei 14.30. Nu stiu insa mai multe. Astept sa-i vad acasa"", a declarat corespondentului MEDIAFAX senatorul PSD Ion Vasile, tatal ziaristei Marie-Jeanne Ion.
Sora lui Ovidiu Ohanesian, Anne Marie, a confirmat ca presedintele Traian Basescu a anuntat familia ca ziaristii au fost eliberati.
Cei trei jurnalisti romani rapiti in Irak si cetateanul american de origine irakiana care ii insotea au fost eliberati si sunt sub controlul autoritatilor romane, informeaza Presedintia Romaniei.
""Cei trei cetateni romani - Marie Jeanne Ion, Sorin Miscoci si Ovidiu Ohanesian - si cetateanul american de origine irakiana Mohammad Munaf se afla, de astazi, 22 mai, incepand cu ora 13.44, sub controlul autoritatilor romane"", se arata in comunicatul Presedintiei.
Cei patru ""sunt teferi si nevatamati si vor fi adusi in tara in cel mai scurt timp"", adauga sursa citata.
""Administratia Prezidentiala va informa opinia publica si institutiile media cu privire la momentul sosirii lor in tara"", se mai arata in comunicat.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.