""Sunt la varsta deplinei maturitati profesionale"" ""A mai trecut un an din viata mea si eu ma simt parca mai coplesit de responsabilitatea pe care o am fata de profesia mea si fata de familie, fiindca, vreau, nu vreau, cred ca sunt la var

""Sunt la varsta deplinei maturitati profesionale""

""A mai trecut un an din viata mea si eu ma simt parca mai coplesit de responsabilitatea pe care o am fata de profesia mea si fata de familie, fiindca, vreau, nu vreau, cred ca sunt la varsta deplinei maturitati profesionale. Ziua de 24 mai o sarbatoresc prin munca. Am concert cu Corul de camera ""Preludiu"" la Centrul National de Arte ""Tinerimea Romana"", un concert de primavara alcatuit din lucrari si piese din literatura corala universala si romaneasca, clasica si contemporana, care cred ca va satisface gusturile unui segment cat mai larg de public prezent la manifestarile noastre. Imi place sa cred ca si in aceasta zi vom fi ascultati de un numar mare de iubitori ai muzicii. Aniversarile la care s-a schimbat prefixul au fost mai deosebite in viata mea, cea de 20 de ani, cand eram la varsta la care incercam sa intru in viata, la 30 de ani am sarbatorit cu un cerc mare de prieteni ce au fost alaturi de mine, la 40 de ani eram deja intr-o familie, cu copil si cu o sotie care mi-a fost alaturi in toate momentele placute ale vietii si, mai mult decat atat, eram si cu colaboratorii mei din Corul ""Preludiu""... La 60 de ani am avut bucuria unui concert special, jubiliar, organizat de Societatea Romana de Radio, cu participarea unor personalitati marcante ale vietii culturale, am fost si onorat cu niste decoratii ale statului roman. Au fost momente emotionante si placute pentru mine. Sigur ca, o data cu schimbarea prefixelor, mi-am fixat niste repere pentru viitor, mai cu seama in ceea ce priveste profesia; cred ca le-am indeplinit si cred ca trebuie sa multumesc fara doar si poate lui Dumnezeu pentru ca m-a ajutat sa fiu sanatos si sa pot sa-mi duc la bun-sfarsit planurile pe care le-am avut. Sunt continuu nemultumit, sunt un perfectionist fara doar si poate, nu imi plac oamenii care nu au simtul umorului si nu suport minciuna. In ultimii 10-15 ani am avut de ""indeplinit"" si un program administrativ legat de Centrul National de Arte ""Tinerimea Romana"", care, in clipa de fata, arata ca un centru cultural de talie europeana. Cine vrea sa vada ce inseamna o cladire din centrul Bucurestiului restaurata si data in folosinta pentru publicul larg cu diverse manifestari, sa vina sa ne viziteze in orice moment. De cand ma stiu mi se pare ca timpul se scurge foarte repede, am avut atatea de facut in toata viata si am atatea de facut in continuare, incat, de cate ori stau sa ma gandesc, mi se pare ca timpul zboara nepermis de repede pe langa noi. Faptul ca a mai trecut un an ma intristeaza, dar am o mare realizare din acest an: imbogatirea familiei cu un nou membru, sunt bunic anul acesta..""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.