Eduard Dumitrescu (foto) nu a mai arbitrat un meci de Divizia A de aproximativ 20 de luni. La 36 de ani, Edi era unul dintre cei mai promitatori asistenti in opinia sefului CCA, Ion Craciunescu. in toamna anului 2003 a suferit un grav accident de c
Eduard Dumitrescu (foto) nu a mai arbitrat un meci de Divizia A de aproximativ 20 de luni. La 36 de ani, Edi era unul dintre cei mai promitatori asistenti in opinia sefului CCA, Ion Craciunescu. in toamna anului 2003 a suferit un grav accident de circulatie care i-a pus cariera si viata in pericol. Dumitrescu se indrepta atunci spre Medias, unde era delegat la meciul de Divizia B, Gaz Metan - CFR Cluj, iar la Copsa Mica a intrat cu masina sub un tir. Desi Dacia sa a fost distrusa in proportie de 90%, arbitrul a scapat doar cu o fractura a femurului, care l-a tinut mai bine de un an pe margine. Pentru prima oara de la accident, asistentul a revenit pe teren in luna februarie, la un amical FC Arges - Dacia Mioveni. De atunci, a arbitrat cateva zeci de partide de verificare, dar si mai multe meciuri din Divizia B.
Tusierul, care este director la McDonald's Gara Pitesti, era in momentul accidentului foarte aproape de lista FIFA. "Domnul Craciunescu a fost tot timpul langa mine si m-a sprijinit. Acum sunt recuperat total si nu mai sunt probleme".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.