"E primul castig din viata mea! si ce castig...". Acestea au fost cuvintele unui barbat in varsta de 32 de ani din Botosani, care de ieri este multimilionar cu acte-n regula. Eugen Frandes a castigat vineri nu mai putin de 260 de milioane lei la Supe
"E primul castig din viata mea! si ce castig...". Acestea au fost cuvintele unui barbat in varsta de 32 de ani din Botosani, care de ieri este multimilionar cu acte-n regula. Eugen Frandes a castigat vineri nu mai putin de 260 de milioane lei la Super Loteria Libertatea, "pot" care se adunase de aproape o luna de zile pentru zona Moldova.
"M-am dus de dimineata sa-mi cumpar "Libertatea", m-am uitat la numarul castigator si am vazut ca era foarte apropiat de cel de pe tichetul meu. Asa ca m-am intors la chiosc si am mai cumparat inca zece ziare. Al saselea ziar din teanc a fost cu noroc: numarul se potrivea cu cel de pe tichet", ne-a povestit castigatorul ieri, cand a venit la redactie pentru a intra in posesia premiului.
De meserie economist, norocosul moldovean - care este casatorit si, in plus, taticul unui baietel de un an si jumatate - ne-a marturisit ca stie excat ce va face cu banii. "imi voi achita ratele pe care le am la banci, ca sa nu mai am datorii. Iar cu ce ne ramane, o sa plecam intr-un concediu".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.