Dupa aproape sase luni, Ministerul Finantelor are, in sfarsit, secretar de stat pe probleme de fiscalitate. Este vorba despre reprezentanta Partidului Conservator (fostul Partid Umanist), Mara Ramniceanu, numita, recent, in functie de premierul Calin
Dupa aproape sase luni, Ministerul Finantelor are, in sfarsit, secretar de stat pe probleme de fiscalitate. Este vorba despre reprezentanta Partidului Conservator (fostul Partid Umanist), Mara Ramniceanu, numita, recent, in functie de premierul Calin Popescu Tariceanu. Ramniceanu a fost inspector la Directia Finantelor Publice Bucuresti. Numirea secretarului de stat are loc in timpul vizitei la Bucuresti a unor experti ai Fondului Monetar International care colaboreaza cu autoritatile romane pentru rectificarea bugetului de stat. In acest moment, schema de secretari de stat din Finante este completa. (A.G.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.