Problema revocarii presedintelui Senatului va fi transata saptamana viitoare, marti, cand senatorii Comisiei de modificare a Regulamentului au decis sa transeze, in sfarsit, mult disputata schimbare din functie a lui Nicolae Vacaroiu. Chiar daca sena
Problema revocarii presedintelui Senatului va fi transata saptamana viitoare, marti, cand senatorii Comisiei de modificare a Regulamentului au decis sa transeze, in sfarsit, mult disputata schimbare din functie a lui Nicolae Vacaroiu. Chiar daca senatorii PNL-PD au vrut sa hotarasca ieri, o data pentru totdeauna soarta presedintelui Senatului, absenta peremistilor si a unor pesedisti de la lucrarile Comisiei au impiedicat luarea unei decizii definitive. Timp de peste o ora, senatorii Coalitiei au asteptat venirea la lucrari a colegilor lor din Opozitie, dorind sa rezolve revocarea presedintelui Senatului. In tot acest timp insa, senatorul PUR (devenit de ceva vreme Partidul Conservator) Gavrila Vasilescu a pledat pentru luarea unei decizii in prezenta reprezentantilor tuturor partidelor parlamentare, "pentru a fi impacat sufleteste". In cele din urma, prin venirea la lucrari a lui Serban Nicolae (PSD), Comisia a continuat discutiile pe marginea modificarii Regulamentului, sarind peste textul schimbarii sefului Senatului. De altfel, plenul Senatului a stabilit ieri, dupa indelungi controverse, prelungirea termenului de finalizare a modificarilor la Regulamentul Senatului, pana la data de 16 iunie, precum si stabilirea unui program mai strict de desfasurare a lucrarilor in Comisie.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.