Primarul comunei Cotesti, judetul Vrancea, Sandu Iacob, sustine ca podul de peste raul Circei a fost facut prin programul Sapard, beneficiar fiind Consiliul Local al comunei. "Contrar celor afirmate in presa, podul nu face legatura intre satele Cotes
Primarul comunei Cotesti, judetul Vrancea, Sandu Iacob, sustine ca podul de peste raul Circei a fost facut prin programul Sapard, beneficiar fiind Consiliul Local al comunei. "Contrar celor afirmate in presa, podul nu face legatura intre satele Cotesti si Budesti, ci este construit in interiorul satului Budesti. La licitatia organizata de consiliul local, pentru executia acestui pod s-au inscris patru societati, iar in urma analizarii ofertelor a fost desemnata castigatoare SCCF Iasi-Grup COLAS. Lucrarea are o garantie de cinci ani, iar constructorul este obligat sa execute orice lucrare de reparatie", arata primarul. El spune ca avariile semnalate sunt minore si s-au produs din cauza ploilor din 24 februarie si nu celor de la inceputul lunii mai, precum si ca acestea nu au afectat structura de rezistenta, iar circulatia pe pod s-a efectuat in conditii normale. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.