Cartoon Network lanseaza a treia editie a concursului "Generatia Animatiei", o competitie nationala pentru elevi care promoveaza in randul copiilor arta animatiei si isi propune sa stimuleze creativitatea, umorul si imaginatia. Generatia Animatiei 20
Cartoon Network lanseaza a treia editie a concursului "Generatia Animatiei", o competitie nationala pentru elevi care promoveaza in randul copiilor arta animatiei si isi propune sa stimuleze creativitatea, umorul si imaginatia. Generatia Animatiei 2005 este o competitie nationala pentru scoli si licee la care pot participa toti elevii cu varste cuprinse intre 6-12 ani si 13-16 ani. Cartoon Network ii invita pe elevi sa creeze o poveste amuzanta cu eroi si personaje care sa ii reprezinte si sa poata sta alaturi de alte desene clasice si de ultima generatie precum: Johnny Bravo, Dexter sau Fetitele Powerpuff. Elevii vor trebui sa spuna aceasta poveste sub forma unei benzi desenate, care ulterior va avea sansa sa prinda viata pe Cartoon Network. Printre premiile acordate elevilor si scolilor se numara calculatoare, CD playere, televizoare, console pentru jocuri si materiale pentru creatie artistica. Mai mult decat atat, artistii care vor castiga locul intai pentru cele doua categorii de varsta vor avea bucuria sa-si vada propriile creatii la televizor, lucrarile castigatoare fiind animate si difuzate la Cartoon Network la sfarsitul acestui an! Fiind organizat cu sprijinul Ministerului Educatiei, programul include 3000 de scoli din intreaga tara, carora li s-au pus la dispozitie formularele de inscriere si toate informatiile necesare, precum si regulamentul de participare. Copiii isi pot realiza proiectul acasa, singuri, sau la scoala, cu sprijinul profesorilor. Fiecare formular de participare trebuie sa contina numele copilului participant, adresa, numarul de telefon si stampila scolii sale. Termenul de predare pentru proiecte este 1 iulie 2005. Castigatorii vor fi anuntati in toamna. Pentru informatii suplimentare, copiii ii pot contacta pe reprezentantii scolilor unde invata sau pot trimite un mesaj pe adresa office@mmd.ro. (M. BICA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.