Unul dintre cei mai bogati oameni din Marea Britanie, Philip Green, a angajat-o pe cantareata Beyonce sa cante la bar-mitzvah-ul fiului sau, ceremonie evreiasca ce a avut loc, week-end-ul acesta, in Franta, transmite AFP, citata de Mediafax. Green a
Unul dintre cei mai bogati oameni din Marea Britanie, Philip Green, a angajat-o pe cantareata Beyonce sa cante la bar-mitzvah-ul fiului sau, ceremonie evreiasca ce a avut loc, week-end-ul acesta, in Franta, transmite AFP, citata de Mediafax. Green a cheltuit 5,84 milioane de euro pentru a se asigura de prezenta cantaretei la acest eveniment, a informat editia de sambata a cotidianului Times.
Philip Green a invitat la eveniment circa 200 de persoane, care s-au deplasat la Grand Hotel din Cap-Ferrat, hotel de lux amplasat in mijlocul unui parc privat cu suprafata de sapte hectare aflat intre Nisa si Monaco. Reprezentantii hotelului au confirmat organizarea evenimentului, fara a da alte informatii. In afara de Beyonce si de grupul Destiny's Child, cantaretul Justin Timberlake urma sa mai participe la acest eveniment, prevazut sa se desfasoare de sambata pana astazi. O sinagoga temporara a fost construita pentru aceasta ocazie in gradinile Grand Hotel Cap-Ferrat, stabiliment care i-a mai gazduit pe Charlie Chaplin, Winston Churchill, Picasso sau miliardarul grec Onassis. Camera cea mai ieftina in timpul sezonului costa 480 de euro pe noapte, in timp ce cea mai scumpa poate ajunge la 2500 de euro. Philip Green este un om de afaceri cunoscut pentru extravagantele sale. In 2002, cand a implinit 50 de ani, a organizat in Cipru o sarbatoare care a durat trei zile si care l-a costat 7,3 milioane de euro. La respectivul eveniment au cantat Tom Jones si Rod Stewart, in timp ce invitatii au fost rugati sa se deghizeze in romani. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.