Cei trei jurnalisti romani luati ostatici in Irak la sfarsitul lunii martie sunt in viata, iar Bucurestiul poarta negocieri pentru eliberarea lor, a declarat, ieri, premierul roman, Calin Popescu Tariceanu, citat de BTA. "Informatia pe care o avem in
Cei trei jurnalisti romani luati ostatici in Irak la sfarsitul lunii martie sunt in viata, iar Bucurestiul poarta negocieri pentru eliberarea lor, a declarat, ieri, premierul roman, Calin Popescu Tariceanu, citat de BTA. "Informatia pe care o avem in acest moment este ca cei trei jurnalisti sunt bine, insa momentul in care vor fi eliberati nu este cunoscut inca", a precizat Tariceanu, aflat la Sofia. "Purtam negocieri pe diferite canale pentru eliberarea lor. Avem mari sperante ca acest lucru se va intampla, deoarece lucram foarte serios la aceasta problema. Ei sunt in viata, insa nu pot comenta mai mult, pentru a nu ne amesteca in procesul de negociere", a mai spus premierul roman.(R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.