Premierul Calin Popescu Tariceanu a precizat ca a analizat ofertele intreprinderii romanesti si ca acestea nu includeau echipamentele complexe puse la dispoztie de statul vecin, referindu-se la pompe, informeaza Mediafax. El nu a respins oferta Avers
Premierul Calin Popescu Tariceanu a precizat ca a analizat ofertele intreprinderii romanesti si ca acestea nu includeau echipamentele complexe puse la dispoztie de statul vecin, referindu-se la pompe, informeaza Mediafax. El nu a respins oferta Aversa, adaugand ca societatea trebuie sa demonstreze ca pompele pot functiona corespunzator. "As fi bucuros daca Aversa ar putea sa ne demonstreze ca instalatiile pe care le are pot face treaba. Sigur, nu ne asteptam ca intreprinderea sa faca un gest de generozitate, dar trebuie sa faca proba ca acestea pot functiona", a spus Tariceanu. Intrebat daca apreciaza ca este cazul ca ministrul Mediului sa isi depuna demisia din functie, premierul a raspuns ca niciuna dintre ofertele pe care le-a analizat nu a fost trimisa la aceasta institutie.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.