Postul de televiziune Antena 1 ofera telespectatorilor, de la ora 20.15, un film cu agentul 007, interpretat de catre Pierce Brosnan. In productia "007: Viitorul e in mainile lui", un magnat al presei doreste sa stapaneasca lumea prin intermediul sup
Postul de televiziune Antena 1 ofera telespectatorilor, de la ora 20.15, un film cu agentul 007, interpretat de catre Pierce Brosnan. In productia "007: Viitorul e in mainile lui", un magnat al presei doreste sa stapaneasca lumea prin intermediul suprematiei informationale. Daca acesta, pe nume Elliot Carver, reuseste sa-si duca la capat planul diabolic, va izbucni un razboi. O nava britanica se scufunda langa coastele Vietnamului si oficialitatile din Sud si Nord incearca sa descopere cauza tragediei. De ce o nava de razboi ar traversa apele chinezesti? De ce un MIG chinezesc ar lansa o torpila care ucide tot echipajul? Raspunsul se afla undeva in Hamburg, in cartierul general al lui Carver. Numai un singur om poate descoperi raspunsul si, astfel, sa impiedice izbucnirea unui razboi dat in numele profitului si al puterii. Numele lui este Bond. James Bond.
De la 21.40, la HBO se va desfasura "Meciul cel mare", regizat de Barry Skolnick. In rolurile principale au fost distribuiti Vinnie Jones (foto), Jason Statham, David Kelly, David Hemmings. In aceasta productie este vorba despre un detinut care strange o echipa de puscariasi pentru a se infrunta cu cea a gardienilor intr-un derby cu multe faulturi. "Meciul cel mare" - Mean Machine este un remake al filmului din 1974 al lui Robert Aldrich, care-l avea in rolul principal pe Burt Reynolds. In acest film, cativa detinuti formeaza o echipa de fotbal american pentru a concura impotriva gardienilor. Regizorul britanic Barry Skolnick strange laolalta un grup necrutator de amuzant, schimba Statele Unite pe Marea Britanie si sportul rezident in fotbal. Leaderul prizonierilor, interpretat de Vinnie Jones (Lock, Stock and Two Smoking Barrels), actor care a fost el insusi vedeta de fotbal, este rugat sa antreneze o echipa a gardienilor. In schimb, el se ofera sa stranga o gasca de puscariasi care sa fie in stare se se confrunte cu echipa paznicilor. Filmul lui Robert Aldrich i-a dat lui Burt Reynolds unul dintre rolurile sale definitorii si acest remake istet este ocazia ideala de a-l propulsa pe simpaticul ex-fotbalist britanic Vinnie Jones la statutul de vedeta. El aduce o intensitate manioasa dar si vulnerabila rolului de microbist dizgratiat si ii confera lui "Mean Machine" mai multa profunzime si demnitate decat o cere genul. Rezultatul final e tot brutal, o comedie macho despre un meci fara fair play si fara cartonase rosii dintre echipa rau famata de condamnati si cea semi-profesionista a tortionarilor. Cu o coloana sonora formidabila, ritm alert si actorie solida, filmul e indraznet, daca nu chiar tupeist. Ancora lui ramane vibrantul Jones, care se implica trup si suflet in poveste. "Mean Machine" e o sofisticata si genuina mostra de "escapism" cinematografic.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.