Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca va organiza, in perioada 9-13 mai 2005, o preselectie pentru locuri de munca in Spania. Solicitantii trebuie sa fie calificati in meseriile cerute si sa indeplineasca o serie de conditii legate de varsta si exp
Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca va organiza, in perioada 9-13 mai 2005, o preselectie pentru locuri de munca in Spania. Solicitantii trebuie sa fie calificati in meseriile cerute si sa indeplineasca o serie de conditii legate de varsta si experienta. OMFM va selecta muncitori calificati ca tinichigiu - barbati, varsta maxim 35 ani, vechime de minim 5 ani imediat anterior anului 2005 dovedita prin cartea de munca in industria metalului; cazangiu-tinichigiu - barbati, varsta maxim 35 ani, vechime de minim 3 ani imediat anterior anului 2005, dovedita prin cartea de munca, este necesara experienta in industria metalurgica sau automatica; permis de conducere categoria B. De asemenea, sunt asteptati barbii calificati ca electromecanic cu varsta intre 25 si 35 ani, minim 4 ani vechime imediat anterior anului 2005 dovedita prin cartea de munca intretinerea mecanica a platformelor industriale, permis de conducere categoria B; electromecanic - barbati, varsta maxim 45 ani, vechime minim 4 ani imediat anterior anului 2005 dovedita prin cartea de munca, ca mecanic in frigorifice realizand intretinerea, repararea mecanica si electrica a camerelor frigorifice de conservare a carnii; electromecanic auto - barbati, varsta cuprinsa intre 25 si 38 ani, vechime minim 5 ani imediat anterior anului 2005 dovedita prin cartea de munca, ca electromecanic, realizand montarea si repararea elementelor electrice si electronice auto: aer conditionat, incalzire, radio, ABS, ESB, EDC, ASR. Preselectiile vor avea loc la sediul Oficiului, str. Valter Maracineanu, nr. 1-3, sect. 1, Bucuresti. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.