Grupul PNL din Camera Deputatilor va propune vot uninominal pentru adoptarea Ordonantei de urgenta privind modificarea formularelor pentru declaratia de avere si pentru declaratia de interese, a declarat, ieri, deputatul Eugen Nicolaescu. Ordonanta d
Grupul PNL din Camera Deputatilor va propune vot uninominal pentru adoptarea Ordonantei de urgenta privind modificarea formularelor pentru declaratia de avere si pentru declaratia de interese, a declarat, ieri, deputatul Eugen Nicolaescu. Ordonanta de urgenta 14/2005 privind modificarea formularelor pentru declaratia de avere urmeaza sa fie analizata, in cursul zilei de azi, in Comisia juridica a Camerei, ministrul Justitiei, Monica Macovei, anuntandu-si intentia de a participa la dezbateri. Plenul Senatului a votat, in urma cu doua saptamani, cu 100 de voturi "pentru" si trei "abtineri", proiectul de lege privind modificarea declaratiilor de avere si de interese, cu amendamente majore fata de forma actului normativ emisa de Guvern. PNL si PD au cerut propriilor deputati sa voteze legea in forma propusa de Guvern. Comisia juridica a Camerei Deputatilor a anuntat ca va solicita Guvernului sa amane, printr-o ordonanta de urgenta, termenul limita pentru depunerea noilor declaratii de avere si interese.Conform premierului Calin Popescu Tariceanu, in sedinta de saptamana aceasta, membrii Guvernului ar urma sa-si depuna declaratiile de avere in forma propusa de Executiv. (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.