Doi adolescenti in varsta de 15 si, respectiv, 17 ani au fost descoperiti teferi in Atlantic, in zona Cape Fear (Carolina de Nord), dupa ce ambarcatiunea in care se aflau a plutit in deriva sase zile, timp in care cei doi nu au avut nici alimente si
Doi adolescenti in varsta de 15 si, respectiv, 17 ani au fost descoperiti teferi in Atlantic, in zona Cape Fear (Carolina de Nord), dupa ce ambarcatiunea in care se aflau a plutit in deriva sase zile, timp in care cei doi nu au avut nici alimente si nici apa, relateaza presa internationala. Tinerii - arsi de soare, epuizati si deshidratati - au fost descoperiti de o nava de pescuit si au fost transportati la spital. Ei depasisera zona aflata sub supravegherea granicerilor. "Faceam gargara cu apa de mare la fiecare jumatate de ora. Beam o data pe zi. Intr-una din zile a plouat un pic si am incercat sa lingem toata apa de pe carcasa ambarcatiunii", a povestit, luni, Josh Long, in varsta de 17 ani. Cei doi adolescenti au mancat cateva bomboane pe care le adusesera cu ei si au facut frecvent bai pentru a se racori, insa erau nevoiti sa se fereasca de rechinii care se aflau in apropierea micutei ambarcatiuni, care avea o lungime de patru metri. "Erau rechini peste tot", a mai spus Josh, adaugand ca se rugau la Dumnezeu in fiecare zi ca sa scape cu viata din aceasta aventura. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.