Angajatorii spanioli au venit cu noi oferte pentru romani. De azi si pana la 6 mai, la Buzau si Hunedoara vor avea loc selectii de personal pentru domeniul agricol. Actiunea se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor care au varsta maxima de 40 an
Angajatorii spanioli au venit cu noi oferte pentru romani. De azi si pana la 6 mai, la Buzau si Hunedoara vor avea loc selectii de personal pentru domeniul agricol. Actiunea se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor care au varsta maxima de 40 ani.
La Buzau, depunerea dosarelor pentru includerea in baza de date va avea loc de la ora 8.30, la sediul Unitatii Locale nr. 2, strada Ion Baiesu, bloc 3A, parter, iar in Hunedoara, la Colegiul Matei Corvin, strada Ciprian Porumbescu nr. 12, de la aceeasi ora. Dosarele trebuie sa contina: copii dupa buletin, pasaport, acte de studii, carte de munca; cazier judiciar in original, adeverinta medicala cu inscrisul "sanatos", documente care sa ateste experienta in agricultura, CV, fisa personala, 2 fotografii tip pasaport.
in perioada 9-13 mai, la Bucuresti, la sediul OMFM din str. Valter Maracineanu nr. 1-3, va avea loc o preselectie pentru joburi in Spania: tinichigiu, cazangiu, electromecanic.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.