Scandal e cuvantul de ordine in Ghencea. Dupa ce Zenga a lasat sa se inteleaga ca pleaca din vara, ieseanul Ionut Parvu jucator al Stelei in anii '90, il desfiinteaza pe scouterul "militarilor", Titi Dumitriu. Fost fundas "ros-albastru", in prezent v
Scandal e cuvantul de ordine in Ghencea. Dupa ce Zenga a lasat sa se inteleaga ca pleaca din vara, ieseanul Ionut Parvu jucator al Stelei in anii '90, il desfiinteaza pe scouterul "militarilor", Titi Dumitriu. Fost fundas "ros-albastru", in prezent veteranul iesenilor la 35 de ani, Parvu are azi un singur gand: sa bata Steaua. De ce? Pentru ca, in anii sai de glorie, pe cand evolua cu "militarii" in Liga Campionilor, a parasit definitiv echipa din Ghencea dupa o cearta la cutite cu antrenorul Titi Dumitriu. Libertatea: Ce simti inainte de meciul cu Steaua, formatia la care ai cunoscut consacrarea?
Ionut Parvu: Sincer sa fiu, nu ma intereseaza ca joc impotriva Stelei, pentru ca Poli trebuie sa nu piarda. in fata liderului eu zic ca este bun si un punct, important este sa nu capotam, apoi vom mai ciupi noi puncte de la Cluj sau Bacau. Oricum, pentru mine Steaua reprezinta apogeul carierei mele - trei ani in Liga Campionilor nu sunt de neglijat - dar ma leaga de club si amintiri neplacute.
Cum ar fi?
Pai, am plecat cu scandal din Ghencea, dupa o cearta violenta cu Titi Dumitriu (n.r. in prezent cautator de talente la Steaua), care s-a petrecut dupa un meci din Liga Campionilor. M-a invinuit ca din cauza mea am pierdut, or eu nu purtam nici o vina, doar ca n-avea de cine sa se ia. Gresise de fapt Panduru, dar acum nu mai conteaza. Ori plecam eu, ori el. Normal ca eu mi-am facut bagajele. Mi-am revenit greu dupa acel episod si timp de sase luni n-am mai jucat fotbal si m-am antrenat prin parcuri. Nu vreau sa fiu rautacios, dar, ca antrenor, Titi e de calitate indoielnica. Mi-aduc aminte ca la Steaua nu facea altceva decat sa ne citeasca din caietele lui Anghel Iordanescu iar Mihai Stoichita (n.r. atunci antrenor secund la Steaua) facea toata treaba.
Ce zici de situatia tensionata de la Steaua?
Am vazut ca patronul se cearta cu antrenorul, suporterii isi huiduie favoritii eu nu mai inteleg nimic. Cert e ca totul porneste de sus - stiti vorba aceea, pestele de la cap se impute. Sper sa profitam de situatia tensionata din Ghencea si sa nu pierdem in fata lor.
Cum ai ajuns la Iasi?
M-am dus mai intai la FC Brasov, echipa mea de suflet, pentru care am jucat patru ani, dar antrenorul de atunci, Gabi Stan, m-a refuzat spunand ca are fotbalisti mai buni decat mine in echipa. Asta este, am mers inainte, iar acum sper sa mai evoluez cativa ani buni la Iasi pentru ca, la 35 de ani, ma simt ca un fulg. Sunt convins ca Poli nu va retrograda.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.